KAYMAKAM AKBULUT ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Esnaf ziyareti yapan Kaymakam Hasan Akbulut, vatandaş ve işyeri sahipleri sohbet etti. İstek ve talepleri dinledi.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 20:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Çivril’de göreve başladıktan sonra STK, mahalle ve esnaf ziyaretleri yapan Kaymakam Hasan Akbulut, Hükümet binasının yeni yerine taşınmasının ardından ziyaretlerine devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret eden Kaymakam Akbulut, işyeri sahipleri ile sohbet edip taleplerini dinlerken vatandaşların da istek ve önerilerini alıyor.

 

Ziyaretlerinde, tüm kamu kurumlarının vatandaşa hizmet etmek için var olduğuna dikkat çeken Kaymakam Hasan Akbulut, esnaf ve vatandaşları kaymakamlığa davet ederek, kendisinin de sık sık ziyaretler yapacağını belirtti.

 

İşyerlerinde Kaymakam Hasan Akbulut’u ağırlayan esnaflar, kaymakamın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken kendisine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.