KAYMAKAM AKBULUT ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ilçede yaşayan şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 16:02:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut, aileler için iftar yemeği düzenledi. Kaymakam Hasan Akbulut ve eşi İlke Akbulut, yemek öncesinde masaları dolaşarak şehit aileleri ve gazilerle ile bir süre sohbet etti. Yemek sonrasında İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi yemek duası yaptı.

 

Kaymakam Hasan Akbulut yemek programında yaptığı konuşmada, şehit ev gazilerin vatan için yaptığı fedakârlık ve özverilerden bahsederek, vatanımızda huzur içerisinde yaşıyorsak vatanımız uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizin ve bu uğurda büyük kahramanlık gösteren gazilerimizin sayesinde olduğunu ifade etti. Kaymakam Akbulut, katılımlarından dolayı tüm şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine teşekkür ederek milletimizin ve devletimizin her zaman şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan şehit yakınlarının ve gazilerimizin yanında olduğunu ifade etti.

 

İftar programına Kaymakam Hasan Akbulut’un yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Hatice Zeybek, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, Muharip Gaziler Çivril şubesi üyeleri ve yönetim kurulu, daire amirleri, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.