KAYMAKAM ANAOKULU İNŞAATINDA İNCELEME YAPTI

Doktor İlhan Ekse tarafından yaptırılan anaokulunda incelemelerde bulunan Kaymakam Hasan Akbulut çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitim Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 08:31:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Kaymakam Hasan Akbulut, Akpınar Mahallesinde hayırsever doktor İlhan Akse tarafından yaptırılacak olan Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Akbulut’a ilçe Milli Eğitim Müdürü ve doktor İlhan ekse eşlik etti.

 

Geçen ay Denizli valiliğinde protokolü imzalanan ve Çivril’in sevilen çocuk doktoru İlhan Ekse tarafından yaptırılacak olan Anaokulu temeli hızla yükseliyor. 2024 yılı içinde eğitim öğretime başlaması hedeflenen 4 sınıflık anaokulunun inşaatında inceleme yapan Kaymakam Hasan Akbulut ve hayırsever doktor İlhan Ekse inşaatın müteahhidinden bilgi aldı.

 

Denizli Valiliğinde Kasım ayında, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever Dr. İlhan Ekse arasında düzenlenen Anaokulu protokolü, Vali Ömer Faruk Coşkun'un katılımı ile imzalanmıştı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.