KAYMAKAM BAŞARILI PERSONELE TAKDİR BELGESİ VERDİ

Her fırsatta başarılı kamu personelini teşekkür ve başarı belgesi ile ödüllendiren Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personele başarı belgesi verdi.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 09:44:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Makamında İlçe Jandarma Komutanı jandarma Teğmen Ali Çolak ve jandarma personelini kabul eden Kaymakam Hasan Akbulut jandarmanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kabulde, Jandarma Komutanı Ali Çolak ilçe genelinde jandarma tarafından yapılan çalışma ve uygulamalar hakkında tarafından Kaymakam Hasan Akbulut’a bilgi verdi.

 

Yapılan uygulama ve çalışmalardan dolayı İlçe Jandarma komutanı ve personeline teşekkür eden Kaymakam Hasan Akbulut “ilçemizde görev yapan ve halkımızın güvenliği için gece gündüz büyük gayret ve özveri ile çalışan jandarma personelimize teşekkür ederim. Çivril’de görev yapan tüm kamu personelinin öncelikli gayesi Çivril halkına hizmettir” dedi.

 

Ziyaret, personele başarı ve teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.