KAYMAKAM DERS İŞLEDİ, İSTEK VE İHTİYAÇLARI DİNLEDİ

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çıtak mahallesinde eğitim veren Lütfiye Altaş İlkokulu’nu ziyaret etti.

Eğitim Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 08:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ziyareti sırasında öğrencilerle bire bir ilgilenen ve sohbet eden Kaymakam Akbulut, öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını, öğretmelerini, dinlemelerini, bol bol kitap okumalarını ve spor yapmalarını, kendilerini geliştirmelerini ve yetiştirmelerini tavsiye etti.

 

Milli Eğitim Müdürü ve okul idarecilerinden okul faaliyetleri, uygulamaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Kaymakam Hasan Akbulut, okulda incelemelerde de bulundu.

 

Sınıf ziyareti ve incelemelerin ardından öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam Hasan Akbulut öğrencilerin durumlarını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden kaymakam Akbulut, eğitim ve eğitim kurumlarının önemine vurgu yaparak, "Eğitim, toplumumuzun temel taşıdır. Çocuklarımızın doğru ve nitelikli bir eğitim alması, onların geleceği için büyük önem taşıyor. Bu nedenle okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya gelmek, onları dinlemek ve ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz” dedi.

 

Ziyareti sırasında Kaymakam Hasan Akbulut’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak eşlik Etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.