KAYMAKAM HASAN AKBULUT MUHTARLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

Çivril’de görev yapan mahalle muhtarları kaymakam Hasan Akbulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette muhtarlar kaymakamdan mahallelerinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündem Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 16:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esnaf, vatandaş ve muhtarlarla kesintisiz iletişim halinde olan Kaymakam Hasan Akbulut mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarlar ile bir süre makamında görüşen kaymakam Akbulut, daha sonra kaymakamlık toplantı salonunda muhtarların öneri istek ve taleplerini dinledi.  Ziyarette kamu tarafından Çivril'de yapımı devam eden çalışma ve projeler hakkında bilgi veren kaymakam Hasan Akbulut, mahallerde devam eden çalışmalar hakkında da muhtarların sorularını yanıtladı.

 

ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Kaocayaka muhtarı Hasan Koç Kaymakam Akbulut'a teşekkür ederek ziyaretin verimli geçtiğini belirtti. Koç, ev sahipliği ve verdiği bilgilerden dolayı mahalle muhtarları adına kaymakam Hasan Akbulut’a teşekkür ederek “her zaman yanımızda olan sayın kaymakamımızı makamında ziyaret ettik. Mahallelerimizdeki çalışma ve projeler hakkında aklımıza takılan soruları sorduk. Güzel verimli ve samimi bir toplantı oldu. Her zaman olduğu gibi bizleri makamında ağırlayan bilgi veren kaymakamımız hasan Akbulut’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.