KAYMAKAM HASAN AKBULUT PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Ramazan Bayramı dolaysıyla kamu personeli ile bayramlaştı.

Gündem Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 23:09:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaymakam Hasan Akbulut Hükümet Binasında görev yapan kamu dairlerinde görev yapan kamu personelinin bayramını kutladı. Bayramlaşmada kaymakam Akbulut’a Yazı İşleri müdürü ve SYDV Müdürü Hatice Zeybek eşlik etti.

 

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, bayram tatili öncesi mesainin son günü kamu personelini görev yaptıkları dairelerde ziyaret ederek çalışanlara aileleri ile birlikte huzurlu bayram dileklerini iletti. Personelle bir süre sohbet eden Kaymakam Akbulut çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra dairelerde işlem yaptıran vatandaşlarla da sohbet ederek vatandaşların bayramlarını kutladı.

 

Bayramlaşma münasebetiyle ziyaret ettiği dairelerde bayramların önemine değinen Kaymakam Akbulut “Bayramlar milli, manevi ve dini değerlerin pekişmesine, sevgi ve saygı ruhunun güçlenmesine önemli oranda katkı veren ve destek sağlayan müstesna günlerdir. Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.