KAYMAKAM KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İşyeri ve esnaf ziyaretlerine devam eden kaymakam Hasan Akbulut ilçede hizmet veren kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 14:17:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaymakam hasan Akbulut ilçede hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürlüğünü ve İlçe Pancar Bölge Şefliğini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Esnaf ve işyeri ziyaretleri ile Çivrillilerin sevgisini kazanan Kaymakam Hasan Akbulut, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek kurum yetkililerinden çalışmalar ve eksikler hakkında bilgi aldı. Ziyaretler kapsamından SGK Çivril Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut, şube müdürü Mehmet Arif Yıldız’dan kurum faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışanlar ile de bir süre görüşen kaymakam Hasan Akbulut kurumda işlem yaptıran vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

Kaymakam Hasan Akbulut SGK Çivril ziyaretinin ardından Uşak Caddesi üzerinde bulunan Çivril Pancar Bölge şefliğini ziyaret etti.

 

Pancar Bölge Şefi Ramazan Kayahan ile makamında görüşen Kaymakam Hasan Akbulut şeflik bünyesinde Çivril’de verilen hizmetler ile çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler ile ilgili olarak Çivril kaymakamlığı resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede “Kaymakamımız Sayın Hasan Akbulut, Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürlüğünü ve İlçe Pancar Bölge Şefliğini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı” ifadelerine yer verildi.

 

Açıklamada ziyaretlerin kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet kalitesini arttırmak ve çalışan personelin motivasyonunu arttırmanın yanı sıra vatandaş devlet bağının güçlenmesi amacıyla aralıksız sürdürüleceği belirtildi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.