KAYMAKAM ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Şehit aileleri ve gazilere özel önem gösteren Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 17:03:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ilçede ikamete den gaziler ile şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kaymakam Hasan Akbulut’a Belediye başkanı Semih Dere,  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma teğmen Ali Çolak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, SYDV Müdürü Hatice Zeybek ile Müftü Muhammed Çörekçi eşlik etti.

 

Ramazan bayramı kutlama programı dahilinde kamu personeli bayramlaşan Kaymakam Hasan Akbulut şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmada gaziler ve şehit aileleri ile yakından ilgilenen kaymakam Akbulut şehit aileleri ve gazilerin istek ve taleplerini dinledi.

 

Şehit ailelerini her fırsatta ziyaret ettiklerini dile getiren Kaymakam Hasan Akbulut “Şehit aileleri ve çocukları devletin mukaddes emanetleridir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve refahı için canlarını seve seve veren şehitlerimizin hakkı ödenemez. Bu emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramlarını kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.