KAYMAKAM TRAFİK YOĞUNLUĞU FAZLA OLAN BÖLGELERDE İNCELEME YAPTI

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ilçenin Denizli Uşak karayolu ve Ayfonkarahisar Dinar karayolu üzerinde bulunan kavşakları ile araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde inceleme yaptı.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 11:42:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Denizli Uşak ve Afyonkarasira bağlantı noktasında bulunan ve Ege bölgesinin Akdeniz bölgesi ve İç Anadolu bölgesini bağlayan karayolu üzeirnde bulunan Çivril2de ilçe merkezinden geçen karayolu üzerindeki kavşaklarda inceleme yapıldı. Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut öncülüğünde yapılan incelemede Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Ali Osman Baki’de eşlik etti. yapılan incelemede kaza ve olumsuzlukalrın sık yaşandığı kavşaklar ile bağlantı yolları incelendi.

 

Çalışma ile ilgili olarak Çivril kaymakamlığından yapılan bilgilendirmede “Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, İlçemizin kronikleşmiş sorunlu kavşaklarında  incelemelerde bulunarak yapılabilecek düzenlemeler hakkında istişare de bulunduk. Bölge müdürlüğümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Yapılan incelemede İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak ile emniyet ve jandarma Trafik ekipleri de hazır bulundu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.