KAYMAKAM VE BAŞKAN ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 17:54:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kurban Bayramı dolayısıyla Huzurevi ve kurum ziyareti yapan Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere ilçe mezarlığındaki şehit mezarlarını da ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye başkanı bayramlaşma programı kapsamında ilçede yaşayan şehit ailelerini de evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programına İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi ile başlayan kaymakam Akbulut ve Başkan dere sırasıyla Jandarma Komutanlığı ve Huzurevini ziyaret etti. Kurumlarda, görevli personel ile bir süre sohbet eden Kaymakam Hasan Akbulut ve Başkan Semih Dere personel ile bayramlaştıktan sonra Huzurevini ziyaret ederek burada kalan misafirler ile sohbet ederek bayramlaştı. Bayramlaşma programının son kısmında İlçe mezarlığını ziyaret eden protokol üyeleri burada bulunan şehit mezarlarında dua etti. Bayramlaşma programı şehit ailelerinin ziyaret edilmesi ile sona erdi.

 

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkana kurum ziyareti ve bayramlaşma programında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Hatice Zeybek, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, müftü Muhammed Çörekçi ile bazı mahalle muhtarları eşlik etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.