KEMAL ASLAN “NAMUSSUZLUĞUN HESABINI SORACAĞIM”

CHP Belediye Başkan adayı olarak açıklanan ancak İl başkanı Ali Osman Horzum tarafından adaylığı geri çekilen Kemal Aslan ateş püskürdü.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 09:08:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

CHP Çivril Belediye Başkan adayı Kemal Aslan İl başkanlığı tarafından adaylıktan çekilmesinin ardından Seçim koordinasyon Merkezinde parti ileri gelenleri ile bir araya geldi. SKM’yi dolduran partililere gün içinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Kemal Aslan yaptığı konuşmada “sevgili hemşerilerim değerli yol arkadaşlarım bugün burada sizinle sevinçli haberleri paylaşmak için bir araya gelmek isterdim. Ancak bugün öğlen saatlerinde sevgili İl başkanım Ali Osman Horzum beni telefon ile arayarak adaylığımın geri çekildiğini sözlü olarak bana iletti. Bende bu kararın bana yazılı verilmesini istedim. Biz bugün burada sadece CHP’ lilerle değil tüm Çivrilli yurttaşlar birlikte dimdik ayaktayız” dedi.

 

Doğru bildiğimiz yoldan sapmadan Namussuzlardan Hesap Soracağım

 

Aslan konuşmasında babası ve tüm ailesinin CHP’nin bir neferi olduğunu belirterek “biz şerefli ve onuruna sahip çıkan bir aileyiz. Doğru bildiğimiz yoldan sapmadan, haram yiyen, yetim hakkı yiyen namussuzlardan hasep soracağız. Bunu zafiyete uğratmak isteyen iç ve dış mihraklar olabilir. Lütfen her biriniz Atatürk’ün gençliğe hitabesini ve Bursa Nutkunu tekrar tekrar okuyunuz. Bugün yaşanan gerçekler orada yazıyordu. Şimdi ilk 6 Şubat günü sevgili il başkanı Ali Osman Horzum, Ercan Aydın Örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı ve Çivril’den sorumlu Okan Kan bana bir tebliğde bulundu. O gün geldim yine burada bir konuşma yaptım. Konuşmamı canlı olarak yayınladılar. Yaptığım konuşmada yine namussuz ve hak yiyenlerden hesap soracağım dedim”

 

Yarası olan gocunsun. Hak yiyenden hesap soracağım

 

Konuşmamı izleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuşmanın sert olduğunu düşünerek beni aradı. Ben o gün CHP Çivril belediye başkan adayı olmama o da Büyükşehir belediye başkan adayı olmasına rağmen telefonlarıma çıkmayan Çavuşoğlu arayarak bana ‘Kemal videoda çok sert çıkışmışsın’ dedi.  Bende kendisine içinde bulunduğum durumu söyledim dedim. Bana çok bağırmışsın namussuzlar demişsin dedi. Evet dedim ben parti içindeki ve dışındaki namussuzlardan hesap soracağım dedim. Bana dedi ki çok sert söylemişsin dedi. Arkadaşlar tekrar söylüyorum parti içi ve parti dışı namussuzlardan hesap sormazsam namerdim. Yarası olan Gocunur. Alınan yarası olan alınsın gocunsun” dedi.

 

İlçe Başkanlığında Tuzak Kurdular

 

Konuşmasını ilçe yönetiminin aldığı kararları eleştirerek sonlandıran Kemal Aslan “ ben hali hazırda CHP üyesiyim, ilçe yönetiminde bulunan bazı kişiler o gün beni tahrik ederek tuzak kurdular. Bu tuzak bana değil Çivril’e kuruldu ve o gün kurulan tuzak ne il başkanı ne de Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından çözüme kavuşturulmadı. O gün partide bana kurulan tuzağa herkes seyirci kaldı” dedi.

 

Alınan kararın ciddiyetten uzak olduğunun altını çizen Aslan “verilen kağıdı incelediğinizde CHP ve kurumsal kimliğimize yakışmayan bir belge olduğunu göreceksiniz. İl sekreteri imzasıyla İlçe Başkanlığına gönderilen kağıtta ne alınan kararın konusu belli ne kararı kimin aldığı belli ne de kararın hangi gerekçe ile alındığı belli. Her şeyi komedi ve fecaat” diyerek tepkisini gösterdi.

Yorumlar (1)
Erdem
18.02.2024 14:04
Chp il baskani , Akp ile anlasma yapti galiba,secime gunler kala boyle birsey deli sacmasi.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.