KESKİN Gitti

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında Adnan Keskin’in de bulunduğu 5 genel başkan yardımcısını görevden aldı.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2014 - Perşembe - Güncelleme: 08.05.2014 19:59:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP’de daha önce de Genel Sekreterlik görevinde bulunan Keskin, seçim başarısızlığının ardından Deniz Baykal ile ters düşmüş, yıllarca birlikte omuz omuza mücadele eden ikilinin yolları ayrılmış, Keskin milletvekili adayı bile yapılmamıştı. Keskin, CHP kontenjanından İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilse de Baykal ile aralarındaki buzlar erimemiş, son kurultayda Kılıçdaroğlu’na destek vermişti. 2012’de yapılan CHP 34. Olağan Kurultayı’nda 915 oyla Parti Meclisi’ne giren ve en çok oyla seçilen isim olan Adnan Keskin, Kılıçdaroğlu tarafından Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirmişti.

MYK'YA KİMLER GİTTİ?

Adnan Keskin, Umut Oran, Bihlun Tamaylıgil, Gökhan Günaydın, Nihat Matkap ve Perihan Sarı, CHP MYK'dan giden isimler oldu.

KİMLER GELDİ?

Veli Ağbaba, Seyhan Erdoğdu, Emel Yıldırım, Tekin Bingöl, Aytun Çıray ve Burhan Şenatalar CHP MYK'ya giren isimler oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.