Kılıçdaroğlu Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mart Salı günü Denizli’deki “Varlık, Birlik, Özgürlük Mitingi”nde vatandaşlara seslenecek.

Gündem Yayın: 25 Mart 2014 - Salı - Güncelleme: 25.03.2014 10:24:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kılıçdaroğlu Özay Gönlüm alanında yapılacak olan mitingde Denizlilere hitap edecek Varlık, Birlik, Özgürlük Mitingi’nde ‘Kargo’ da konser verecek.

Saat 10.30′da Denizli Çardak Havalimanı’nda partililer tarafından karşılanacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önce Çardak ve Bozkurt ilçelerinde vatandaşlara seslenecek, ardından Honaz İlçesi’ne bağlı Kaklık ve Kocabaş beldelerinde halkı selamlayacak.

29 Ekim Bulvarı, Özay Gönlüm Meydanı’ndaki Denizli mitingine saat 13.00′te katılacak olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce Kargo grubu bir konser verecek.

100 otobüs ile mitinge katılmak isteyenleri kentin her noktasından Özay Gönlüm Meydanı’na ücretsiz taşıyacaklarını belirten CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, il ve ilçe örgütleriyle mitinge hazır olduklarını söyleyerek, “Varlık, birlik ve özgürlük içinde yaşamak için tüm Denizlilileri mitingimize bekliyoruz. Sen yoksan biz eksiğiz. Özay Gönlüm Meydanı’na bütün halkımızı davet ediyoruz. Genel Başkanımız, alanda Denizli halkına mesajlarını iletirken, görsel şölen şeklinde geçecek mitingimizde Grup Kargo da konser verecek” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli mitinginin ardından saat 16.00′da Uşak’a geçecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.