KOÇAK’TA ESKİ MARANGOZHANEDE YANGIN ÇIKTI

Çivril’de Bayram sabahı çıkan yangın korkuttu. Sabah erken saatlerde başlayan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.

Yaşam Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 08:42:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Çivril Koçak mahallesinde kullanılmayan bir marangozhanede çıkan yangın, mahalle sakinleri ve itfaiyenin hızlı müdahalesi ile çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre mahallede daha önce marangozhane olarak kullanılan boş bir işyerinde sabah 06.00 sularında yangın çıktı. Bayram namazına gitmeye hazırlanan sahibinin fark ettiği yangına ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaparak yangını söndürmeye çalıştı. Olay yerine çağrılan İtfaiyenin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü.

 

İşyerinin uzun süredir kullanılmadığı ancak içeride makine ve bazı malzemelerin olduğu bildirilirken yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.