KOL KOLA, CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

CHP Belediye meclis üyesi ve Grup Başkanvekili Semih Dere, Çivril belediye başkan aday adaylığını CHP Çivril İlçe Başkanlığı’nda kalabalık bir topluluk önünde yaptı.

Siyaset Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 20:19:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Çivril İlçe Başkanlığında yapılan açıklamada adaylığını açıklayan Semih Dere, değişim rüzgarıyla herkesin desteğini beklediğini ifade ederek, “İlçem, ülkem ve hak ettiği hizmete erişemeyen hemşerilerim için çıktığım bu yolda, ortak akıl ve değişim rüzgârıyla hepinizin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Partililere seslenen Dere; “Bugün içinde bulunduğumuz durum, partimiz ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’sinde bizi uyardığı vahamettedir. Memleketin dâhilinde kimi iktidar sahipleri, gaflet ve dalalet içinde, şahsi menfaat peşindedirler. Millet, ekonomik krizin pençesinde mücadele verirken, kimi iktidar sahipleri gün be gün zenginleşmekten ve bize emanet edilen cumhuriyetin yakasını sıkmaktan çekinmiyorlar.

Fakat ben ve milyonlarca Türk gencinin, biz Türk gençlerinin birinci vazifesinin Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek olduğunu unutmadığını bilmelidirler. Biliyoruz ki, mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegane temeli budur” diye konuştu.

Dere sözlerini şöyle sürdürdü; “Tam da bu noktada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere vazife olarak bıraktığı meşaleyi devralıp, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanılabilir bir Çivril bırakmak için, elimi taşın altına koymanın vakti geldiğine karar verdim. Güzide ilçemiz Çivril’in, çoktan hakkettiği huzurlu ve güzel günlerini inşa etme görevine talibim. Burada sizlerin huzurunda, 100 yıllık çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çivril belediye başkan aday adayı olduğumu duyurmak istiyorum.

Bilmelisiniz ki, bu yolda tüm benliğimle, benim gibi adalet ve gelişim isteyen, ayrışmaları bir tarafa bırakıp Çivril için çabalayan, ilçemize hizmet etmeyi görevi bilen insanlarla, birleşe birleşe, kol kola, canla başla çalışacağım. Temennim, vatanıma ve ilçeme hakkıyla hizmet etmenin gururunu yaşayabilmektir”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.