MEMLEKETİN ÇOCUKLARI MECLİSE GİRECEK

Memleket Partisi Denizli Milletvekili adayları Çivril’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çivrilli seçmenin büyük ilgi gösterdiği milletvekili adayları “Mecliste Memleketin çocukları olacak” dedi.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 11:01:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivrillilerin büyük ilgi gösterdiği Memleket Partisi Denizli Milletvekili adayları ülkenin kurtuluşunun Memleket Partisi olduğunu belirterek “Ne Sağdan, Ne Soldan tam Atatürk’ün yolundan. Memleketin Çocukları meclise girecek” diyerek 14 Mayıs seçimlerinde Çivrillilerden destek istedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Çivril’i ziyaret eden Memleket Partisi Denizli Milletevekili adayları Erhan Derici, Osman Uluköy, Doğan Erol, Mehmet Doğukan Yaldız ile Deniz Karol esnafları ziyaret ederek parti politikalarını anlattı. Esnafların istek ve taleplerini de dinleyen milletvekili adayları Cumhurbaşkanı aday Muharrem İnce için destek istedi. Hükümet Caddesi ev Uşak Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ettikten sonra parti binasında partililerle bir araya gelen Erhan Derici ve milletvekili adayları bir süre partililerle sohbet ederek Denizli ve ülke siyaseti hakkında fikir alışverişinde bulundular.

 

Ziyaretlerinde ülkenin her anlamda temizlenmesi gerektiğini ifade eden birinci sıra milletvekili Erhan Derici “Memleket Partisi ve bizim amacımız temiz siyaset yapmak. Ülke ticaretten siyasete birçok alanda kirlendi ve temizlenmesi gerekiyor, biz bunun için yola çıktık amacımız temiz siyaset” dedi. Vatandaşların Memleket partisi ve Muharrem İnce’ye büyük ilgi ve sevgi gösterdiğini belirten Erhan Derici “Muharrem İnce ve bizler siyasetin dürüst ve ilkeli insanlar tarafından yapılması gerektiğine inanıyoruz. Biliyoruz ki, siyaset dürüst ve nitelikli insanlar tarafından yapılmadığı sürece, kronikleşmiş sorunların üstesinden gelmek mümkün değil. Bu nedenle de Memleket Partisi, memleketin selametini düşünen ilkeli kadrolardan oluştu. Gece gündüz çalışarak, önce halkımızın beğenisini kazanmaya, sonra da sıkıntılarını çözmeye talip olduk” dedi.

 

Parti binasındaki programın ardından Çivril ziyaretine pazaryeri ve esnaf ziyaretleri ile sürdüren Memleket Partisi Milletvekili adayları daha sonra ilçeden ayrıldı. Memleket Partisi Milletvekili adaylarının Çivril programına İlçe Başknaı Ali yağcı ve parti yöneticileri ile Memleket partisi gönüllüleri eşlik etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.