MERKEZEFENDİLİ BİSİKLETÇİLER ÇİVRİL'DE BİSİKLET TURUNA KATILDI

Çivril Belediyesi ve AKİDAK tarafından organize edilen Çivril Bisikleti Turuna katılan sporcu ve doğaseverler Çivril’e hayran kaldı.

Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 15:35:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesinin davetlisi olarak Çivril’e gelen Merkezefendi Bisiklet Kulübü sporcuları Çivril Bisiklet Turuna katıldı. AKİDAK önderliğinde yapılan ‘İki Teker Bize Yeter’ organizasyonunda Işıklı gölü etrafındaki parkurunda bisiklet kullanan katılımcılar Beydilli’de de tekne turu yaptı. Bisiklet turunun çok verimli geçtiğini belirten Merkezefendi Bisiklet Kulübü sporcuları Çivril belediyesi ve AKİDAK’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

 

Etkinlik hakkında bilgi veren AKİDAK başkanı Erkan Atila bisiklet ve doğanın ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek “AKİDAK olarak her hafta sonu yapmaya çalıştığımız ve farlı parkurlarda düzenlediğimiz İki teker Bize yeter organizasyonumuzu bu hafta Çivril belediyesinin destek ve katkıları Merkezefendi Bisiklet Kulübü sporcularının katılımı ile yaptık. Denizli’den gelen ve Çivril’den katılan sporcular ile güzel bir parkur geçtik. Çivril ve Işıklı gölünün farklı güzelliklerine birlikte şahitlik ettik. Ben AKİDAK üyelerine Çivril belediyesine ve Merkezefendi Bisiklet Kulübü sporcularına katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bisiklet ve doğa ayrılmaz bir bütünün parçalarıdır. Onun için bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz” dedi.

 

Çivril Cumhuriyet meydanında başlayan ve Beydilli mahallesinde son bulan bisiklet turuna Denizli ve Çivril’den yaklaşık 50 sporcu ve doğasever katıldı. Katılımcılar Beydilli mahallesinde tamamlanan tur sonunda yöresel yemeklerin tadına bakmayı ve tekne tutu yapmayı da ihmal etmedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.