MİNİK KUR’AN ÖĞRENCİLERİ ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ

Çivril Müftülüğü bünyesinde eğitim veren 4 – 6 Yaş Kur’an Kursu öğrenciler Şehitler için dua etti. Miniklerin duasına, Kaymakam Hasan Akbulut ve Cumhuriyet Savcısı Yusuf Demir’de katıldı.

Gündem Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 10:16:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

4 – 6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Şehitleri Anma ve Dua Programı düzenledi. Merkez Kur’an kursunda yapılan programda minik öğrenciler önce şiir okudu sonra şehitler için el açıp dua etti ve Kur’an’ı Kerim okudu.

 

İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi yaptığı bilgilendirmede Kur’an Kursu öğrencilerinin anlamlı bir program hazırladıklarına dikkat çekerek “Bugün Miniklerimiz minicik ellerini açarak ve kocaman yürekleriyle Kahraman Askerlerimiz için Dua ettiler. Çivril ilçe Müftülüğü olarak Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimiz ile birlikte "Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit olan 12 Askerimiz ve tüm Şehitlerimiz için" Şehitlerimizi anma ve Dua Programı" tertip ettik. Kaymakamımızın selamlama konuşması ile başlayan ve öğrencilerimizin okuduğu Kur'an-ı Kerim, Vatan ve Bayrak Şiirleri ile devam eden program, Şehitlerimiz için yaptığımız dua ile sona erdi. Programımıza teşrif eden ve duygu yüklü selamlama konuşması yapan Kaymakamımız Sayın Hasan Akbulut'a, Cumhuriyet Savcımız Sayın Yusuf Demir'e ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Program, ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.