MİNİKLERİN İLK MEZUNİYETLERİ AİLELERİ GURURLANDIRDI

Çivril’in ilk özel Anaokullarından Özel Mucizeler Anaokulu, düzenlediği mezuniyet töreni ile öğrencilerini uğurladı.

Eğitim Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 10:42:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sonlarına yaklaşırken, okullarda mezuniyet törenleri düzenleniyor. Özel Mucizeler Anaokulu da okulda eğitim gören 5 yaş öğrenciler için mezuniyet töreni ve yılsonu gösterisi düzenledi.

 

Özel Mucizeler Anaokulu öğrencileri hazırladıkları muhteşem bir programla mezun oldu. Öğrencilerin sergilediği performans hayranlıkla izlenirken anne ve babalar çocuklarının ilk mezuniyet töreninde duygu yüklü anlar yaşadı.

 

Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda yapılan mezuniyet töreni ve yılsonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Öğrencilerin hazırladıkları şiirleri okumaları ve gösterilerini sunmaları ile devam eden program mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ve kep atma programı ile devam etti.

 

Çocuklarının hazırladığı gösterileri izlerken duygulanan anne babalar yaşadıkları ilk mezuniyet gururundan dolayı Özel Mucizeler Anaokulu öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Gece çekilen hatıra fotoğrafları ve birlikte söylenen şarkılar eşliğinde sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.