MUHTAR ADAYI BELEDİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar adayı mahallesinde çalışan belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 09:25:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akpınar Mahalle muhtar adayı Özlem Cennet Açar mahallesinde yol yapımında çalışan ve parke taş döşeyen işçilere teşekkür etti. Açar ‘mahalleme hizmet eden bende hizmet ederim’ diyerek çalışanlara ikramda bulundu.

 

Çivril’in en yeni mahallesi Akpınar mahallesinin tek kadın muhtar adayı Özlem Cennet Açar mahallesinde devam eden çalışmaları inceledi. Çivril Belediyesi tarafından Akpınar mahallesinde yapılan halı saha etrafında devam eden parke taş döşeme işinde çalışan işçilere teşekkür eden Muhtar adayı Özlem Cennet Açar “mahallemize hizmet eden herkese, her kuruma teşekkür ederim” dedi.

 

Çalışanlara ikramda bulunan muhtar adayı Özlem Cennet Açar “bizim mahallemizin güzelleşmesi yeni tesislere kavuşması için canla başla çalışan herkese teşekkür ederim. Mahallemizde yeni yapılan halı sahanın etrafını parke taş döşeyen ve peyzaj düzenlemesini yapan kardeşlerimizi görünce onlara teşekkür etmek ve elimden geldiğince ikramda bulunmak istedim. Mahalleme hizmet eden herkese minnettarım” dedi.

 

31 Marttan sonra mahalleye ilgili kurumlarla daha çok hizmet edeceklerini belirten Özlem Cennet Açar “Akpınar için daha çok çalışacağız. Her kurum ve birimle koordineli hareket ederek mahallemizin ihtiyaç ve eksiklerini bir an önce tamamlayıp Akpınar’ı hak ettiği değere kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.