MUHTARLAR KAYMAKAM VE BAŞKANLA İLK TOPLANTILARINI YAPTI

Muhtarlar önce kaymakam sonra belediye başkanı ile bir araya geldi. Kaymakam ve Belediye Başkanı, Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısında muhtarlarla buluştu.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 20:35:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası mazbatalarını alan muhtarlar ile bir araya geldi. İki birleşim halinde yapılan toplantının ilk bölümünde Kaymakam Hasan Akbulut ve daire amirleri muhtarlarla görüştü.

 

Yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısında kurum müdürü ve amirlerinin de katıldığı toplantı ile muhtarlar ilk defa bir araya gelirken göreve yeni seçilen muhtarlar ve kurum amirleri de tanışma fırsatı buldu. ilçenin genel durumu, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındığı toplantıda, muhtarların mahallelerindeki ihtiyaçları ve beklentileri dinlenirken, ilçenin gelişimi ve halkın refahı için yapılacak çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Kaymakam Hasan Akbulut, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların vatandaş ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda ilk olarak başvuracakları kapı muhtarlarımızdır” dedi.

 

Yerel seçimlerin ardından kurumlar arasında iyi bir koordinasyonun sağlanması için bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut “Bu tür toplantılarımızın temel amacı iyi bir koordinasyon sağlamak hem tanışıklığı arttırmak hem de konuların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamak. Bu tür toplantılarımıza da devam edeceğiz. Yeni seçilen Sayın Belediye Başkanımıza ve muhtarlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, görevlerinde başarılar temenni ediyorum” dedi.

 

Başkan Dere “Çivril için birlikte çalışacağız”

 

Muhtarlar toplantısının ikinci bölümünde muhtarlarla ir araya gelen Belediye Başkanı Semih Dere, Çivril için birlik ve beraberlik içinde çalışma vurgusu yaptı.

Başkan Dere, muhtarlarla birlikte hem mahalleri hem de Çivril’i daha güzel bir ilçe yapacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Seçim sürecinde birtakım vaatler verdim ve bu vaatleri sizlerle birlikte koordineli çalışarak yerine getirmek istiyorum. Gücümün yettiğince de yerine getireceğim. Çivril bir vücutsa biz bu vücudun eli ayağı gözü kulağıyız, hepimizin amacı Çivril’i daha güzel daha yaşanabilir bir ilçe yapmak. Çivril’imiz için hep birlikte çalışacağız. Ben hep birlikte güzel bir çalışma sürdüreceğimizi düşünüyor ve inanıyorum. Bana ve sizlere hayırlı olsun inşallah. Bundan sonra da daha iyi çalışacağız” dedi.

 

İmam hatip ortaokulu toplantı salonunda yapılan toplantıya, Çivril Muhtarlar derneği başkanı ve İğdir mahalle muhtarı Saadettin Özel ile kurum amirleri ve daire müdürleri de katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.