ÖĞRENCİLERE DİŞ SAĞLIĞI VE BAKIMI EĞİTİMİ VERİLDİ

Çivril Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda eğitim gören öğrencilere diş bakımı eğitimi verdi. Eğitimde öğrencilere sağlığın diş bakımı ile başladığı anlatıldı.

Eğitim Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 12:49:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Eğitim ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede ilçe genelindeki okullarda bu tür eğitimlerin devam edeceği belirtilerek “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda  Dt.Emre Akalın tarafından 57 öğrenciye sağlık ağızda başlar sloganıyla,  ağız ve diş bakımının nasıl yapılması gerektiği, doğru diş fırçalama teknikleri, doğru beslenmenin ağız ve diş sağlığı açısından önemi anlatıldı, konu ile alakalı olarak broşürler dağıtıldı. Görevli personelimiz tarafından İlçe genelindeki ilk ve ortaokullarda diş sağlığı ile ilgili bilgilendirme çalışmaları devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.