ÖKSÜRÜK KRİZİNE GİREN SİMGE SAHNEYE ÇIKAMADI

Sahneye çıkmasına dakikalar kala öksürük krizine giren Simge hastaneye kaldırıldı.

Yaşam Yayın: 22 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2024 23:06:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Çivril Elma Tarım ve Kültür festivalinde sahne alması beklenen Simge geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

 

Çivril 26’ıncı Elma Tarım ve Kültür festivalinin son günü sahneye çıkması beklenen Simge, konsere dakikalar kala öksürük krizine girdi. Durumunu düzelmesi için bir süre bekleyen Simge, durumu daha da kötüleşince Çivril Devlet Hastanesine gitti.

 

Hastanede oksijen verilen ve müşahede altına alınan Simge, durumu sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda öksürük krizine girdiğini ve nefes almakta zorlandığını ifade eden Simge konser için bekleyen Çivrillilerden özür dileyerek konserin ileri bir tarihte yapılacağını duyurdu.

 

Simge’nin Çivril Devlet hastanesinde tedavisinin devam ettiği bildirilirken Çivril Belediyesinin Simge’nin olası bir sevk durumu için Ambulans gönderdiği bildirildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.