Oralarda Olupta Çivril'de olmayan Ne var?

Yayın: 09 Aralık 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 09.12.2013 10:38:24
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Değerlendirmelerine geçen haftalarda bazı siyasilerin Çivril’e yapılan hizmetler hakkında sarf ettiği eleştirileri cevaplayarak başlayan Aslan “örnek verdikleri ilçeler bende gidiyorum. Acıpayam’a Tavas’a gidince utanıyorum diyen arkadaşlara soruyorum. Oralarda olup ta Çivril’de olmayan ne var? Anlatsınlar bizde bilelim. Utanmalarına gerek yok söylesinler yapalım. Çivril’e bir şey yapılacaksa biz yapmaktan kaçmayız” dedi.

Çivril’in son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğine vurgu yapan Başkan Aslan “Çivril geri kaldı diyenlere sormak istiyorum. Sürekli örnekler verdikleri çok gelişti dedikleri ilçelerde kaç konferans salonu var kaç Kent Konseyi merkezi var ne kadar yeşil alanı ne kadar ailecek oturulabilecek parkları var? Bunları söylesinler” dedi.2010 yılında kurulan ve aktif olarak Çivril2in idaresinde rol alan Çivril Kent konseyinin kendine ait bir kültür ve toplantı merkezi olduğuna dikkat çeken Başkan Hakkı Aslan “Çivril kent Konseyi kültür merkezi Denizli’nin hiçbir ilçesinde yok. Bunu yapan ilk ve tek ilçe Çivril diğer ilçelerin çevre yollarının güzelliğini görüp Çivril’den utananlar bu hizmet binaları ile gurur duysunlar. Çünkü bunlar Denizli Merkez dışında hiçbir ilçede yok” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.