PARKE TAŞ ÇALIŞMALARI SARAY MAHALLESİNDEN BAŞLAYACAK

Eylül ayı meclis toplantısında gündem dışı konuşan Belediye Başkanı Semih Dere parke taş ihalesine çıkacaklarını ve ilçe merkezinde yapılmayan sokak ve yolların tamamlanacağı müjdesini verdi.

Gündem Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 12:55:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Semih Dere ilçe merkezinde yapımı yarım kalan sokak ve caddelerde yol çalışmalarının başlayacağını söyledi. Eylül ayı meclis toplantısında gündem dışı konuşan ve meclis üyelerine bilgi veren Başkan Dere ilk etapta 60 BİN metrekare taş ihalesine çıkacaklarını ve Saray Mahallesinde yol çalışması yapacaklarını söyledi.

 

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yolların yapımına devam edeceklerini ve yeni doğalgaz hat çalışması yapılan mahallelerde yol ve sokakların yenileneceğini belirten Başkan Dere özellikle Saray mahallesinde yaşayan Çivrillilerin bir an önce hane bağlantılarını yaptırmalarını istedi.

Meclis üyelerine yaptığı bilgilendirmede saray Mahallesinde geçen yıl kazılan yolların bu sene yapılacağı müjdesini veren Başkan Dere “Saray mahallemizden başlamak üzere ilçe merkezimizde yol çalışmalarımız başlıyor. Saray mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız en kısa sürede bağlantılarını tamamlamalarını rica ediyorum. Önümüzdeki günlerde parke taş döşemesi yapılacak ve yolların tekrar kazılması hem belediye hem de ülke bütçesine zarar verecek. Sokak ve mahallemizin güzelliğini bozacak hizmet kalitesini düşürecek. Bu konuda saray mahallesi ve doğalgaz hat çalışması yapılan mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın hat çalışması biter bitmez ev bağlantılarını yapmalarını istiyoruz. Saray mahallemiz ile birlikte ilçe merkezimizde yarım kalan ya da yapılması gereken tüm yolları yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.