PEMBE TIR ÇİVRİL’DE ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI YAPIYOR

Mahalle ve köylerde önleyici ve bilgilendirici sağlık faaliyetlerini sürdüren Çivril Sağlık Müdürlüğü Cumhuriyet Meydanında kanser taraması yapıyor.

Sağlık Yayın: 23 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2024 11:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Mobil Kanser Tarama Tırı Çivril cumhuriyet Meydanında kanser taraması yapıyor. Faaliyet kapsamında kadınlara meme ve rahim ağzı kanseri taraması hizmeti veriliyor.

 

Çivril Sağlık Müdürlüğü ve Denizli KETEM personeli Mahalle ve kırsal yerleşim alanlarında devam eden bilgilendirme çalışmalarına ek olarak kadınlara yönelik kanser tarama hizmeti veriyor. Cumhuriyet Meydanından kurulan Kanser Tırına gelen kadınlar uygulama ve taramalardan ücretsiz faydalanabiliyorlar.

 

Denizli İl Sağlık müdürlüğü yapılan çalışma ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede erken teşhisin önemine dikkat çekerek kanser taraması yaptırmak isteyen 30 -69 yaş arası kadınları Kanser Tarama Tırına davet etti. Yapılan bilgilendirmede “40-69 yaş arası kadınlarımızı meme kanseri, 30-65 yaş arası kadınlarımızı da rahim ağzı kanser taraması için Cumhuriyet Meydanında bulunan Mobil Kanser Tarama Tırımıza Bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.