RAMAZAN İSLAM ALEMİNE BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemine sağlık, barış, huzur getirmesini diledi.

Yaşam Yayın: 05 Haziran 2016 - Pazar - Güncelleme: 05.06.2016 13:16:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Ramazan Ayının gelişi nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güven, bu yıl da Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları dile getirdi:

“Ramazan Ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, merhametin, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan Ayının ülkemizde yaşanan acı olayların geride kalması için milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceğimiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu manevi Ramazan Ayı, geçmişimizi muhasebe ederek, kendimizi kötülüklerden ve haramlardan uzak tutarak, hayra ve kalıcı mutluluğa yönelerek çok iyi değerlendirelim. Yapacağımız hayır ve ibadetlerle Allah’ın rızasını kazanmaya, iyi ve güzel davranışlarımızı arttırarak, geçici ve kötü şeyleri de terk ederek on bir ayın sultanı Ramazan ayını en iyi şekilde geçirelim. Ramazan ayının hemşerilerime İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.