SAĞLIK BAKANI TEMEL ATMA TÖRENİ İÇİN GELİYOR

Çivril devlet hastanesi temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi birlikte yapacak.

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2015 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2015 01:07:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapımına başlanan Çivril Devlet Hastanesinin 02 Mayıs Cumartesi gün yapılacak temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından yapılacağı bildirildi.

Saat 17 de yapılacak temel atma töreni için Çivril’e gelecek olan Sağlık bakanı ve Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçinin helikopteri ilçe stadyumuna inecek. Daha sonra karayolu ile Devlet hastanesi inşaat alanına geçecek olan bakanlar burada düzenlenen törene katılacaklar.

CUMHURİYET VE HÜKÜMET CADDESİ TRAFİĞE KAPALI

Cumartesi gün Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Zeybekçi ile Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak ile Denizli Valisi Şükrü Kocatepeyi ağırlayacak olan Çivril’de, gerekli güvenlik ve trafik düzenleme çalışmalarının devam ettiği belirtilirken Cumartesi gün Cumhuriyet ve Hükümet caddelerinin gün boyunca trafiğe kapalı olacağı bildirildi. Sabah saatlerinden itibaren Cumhuriyet ve Hükümet caddeleri araç trafiğine kapatılırken Cuma gün akşam saatlerinden itibaren yol üzerine araç park edilmemesi konusunda sürücülerin uyarılacağı ifade edildi. Olası bir sıkışıklık ve kargaşa mahal vermek istemeyen yetkililer,vatandaşlardan araçları ile Cumartesi gün Cumhuriyet ve Hükümet caddesine çıkmamalarını evi cadde üzerinde olan vatandaşlarında Cuma gün akşamdan itibaren araçlarını cadde üzerine park etmemeleri gerektiğini belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.