ŞAMPİYONLAR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çivril Belediyesi Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 08:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi, uluslararası müsabakalarda derece giren sporculara ödül verdi. Ödüller Çivrilli iş insanları ve esnaflar tarafından sağlandı.

 

Çivril Belediye spor bünyesinde spor hayatına devam eden ve katıldıkları turnuvalarda dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllendirildi. Sporcuların ödül ve hediyeleri belediye başkanı Niyazi Vural tarafından takdim edildi.

 

Çivril Elma Tarım ve Kültür festivalinin ikinci günü düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcular ile YKS ve LGS sınavında başarılı olan sporcular ödüllendirildi. 25 Ağustos 3 Eylül tarihleri arasında Kazakistan’ın Almata kentinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi şampiyonasında madalya kazanan Bilek Güreşi sporcuları altın ile ödüllendirildi. Festivalin ikinci günü düzenlenen ödül töreninde sporculara ödüllerini veren Başkan Niyazi Vural sporcuları tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

 

Ödül töreni, YKS ve LGS sınavlarında dereceye giren öğrencilere verilen hediyelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.