ŞAMPİYONLAR YENİ ZAFERLER İÇİN YOLA ÇIKTI

Milli Takım’a girmek isteyen Çivrilli sporcular dualarla yola çıktı. Sporcuları Başkan Niyazi Vural ve aileler yolcu etti.

Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 09:28:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Katıldıkları her turnuva ve şampiyondan madalyalar ile dönen Çivril Bilek Güreşi takımı Milli Takım seçmeleri için yola çıktı. Çivrilli bilek güreşiciler düzenlenen program ile Samsunda düzenlenecek Milli takım seçimlerine katılmak için belediye başkanı Niyazi Vural ve aileler tarafından yolcu edildi.

 

Avrupa ve dünya şampiyonlarında kazandıkları madalyalar ile Çivril’i başarı ile temsil eden Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi takımı Milli takım seçimlerine katılmak üzere Samsun’a gitti. Çivril otogarında düzenlenen tören ile yola çıkan sporcuları aileleri ve Başkan Niyazi Vural dua ederek yolcu etti. Törende sporcularla bir araya gelen ve başarı dileyen Başkan Niyazi Vural Çivril’li yetenekli birçok sporcunun Milli takıma girmesi için destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Başkan Vural yaptığı konuşmada “Samsun'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Bilek Güreşi Milli takım seçmelerine katılacak olan Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcularımızı dualarla uğurladık. Şampiyonada Çivril'imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum. Rabbim, genç sporcu kardeşlerimizin bileklerine güç ve kuvvet versin” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.