SAMSUN'DAN GELDİ SİVASLI'DA KAYBOLDU ÇİVRİL'DE BULUNDU

Uşak’ın Sivaslı ilçesi kırsalında mantar ararken kaybolan köpek Çivril’de bulundu. Köpeği bulan Şehitler Mahallesi muhtarı Cemil Nas, Samsun’da yaşayan sahibine ulaşarak köpeği teslim etti.

Yaşam Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 10:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türf mantarı aramak için Samsun’dan Uşak Sivaslı’ya gelen Fatih Gören’ in kaybolan ‘Radar’ isimli köpeği Çivril’de bulundu. Köpeği, Karabedirler Mahallesi kırsalında kuzugöbeği mantarı arayan Cemil Nas ve oğlu İbrahim Nas buldu.

 

Türf mantarı avcılığı ve arıcılık işi yapan Fatih Gören, 1 Nisan’da Uşak Sivaslı ilçesi kırsalında mantar avı yaparken “Radar” isimli köpeği yanından ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Aramaları sonuçsuz kalınca Samsun’a dönen Fatih Gören Çivril’den gelen haberle yola çıkarak Çivril’e geldi.

 

Kaybolan köpeğinin Çivril ilçesi Şehitler Mahallesi Muhtarı Cemil Nas ve oğlu İbrahim Can Nas tarafından kuzugöbeği mantarı ararken bulunduğu haberini alan Fatih Gören, Samsun'dan Denizli'ye giderek köpeğini muhtar Cemil Nas’tan teslim aldı.

 

Köpeğinin bulunmasına çok sevinen Fatih Gören, köpeğini bulan ve gelinceye kadar bakımını yapan İbrahim Nas’a teşekkür etmek için 10 kilo bal hediye etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.