ŞEHİT BABASI ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR VERDİ

Şehit Babası Ergun Kandemir, Çivrilli şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 15:49:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivrilli şehit aileleri ve gazilerin katıldığı iftar yemeğinde şehit ailelerini kapıda karşılayan şehit babası Ergun Kandemir aileler ve gaziler ile yakından ilgilendi.

 

Aynı amaç uğruna şehit olan evlatların aileleri olarak bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirten Ergun Kandemir “bizler evlatlarını vatan için şehit vermiş aileler olarak birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepimizin acısı ve gururu aynı. Bu yıl da ramazan dolayısıyla iftar yemeğinde bir araya gelmeyi planladık. Davetimize gelen tüm şehit yakınlarına gazilere teşekkür ederim” diyerek davetine katılan şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti.  

 

İftar yemeğine Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Kandemir ailesinin büyükleri, iş insanları, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. Yemek ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi’nin okuduğu dua ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.