ŞEHİTİN AİLESİ YEMEK, DERNEK AŞURE DAĞITTI

Çivrilli şehit Kağan Kandemir’in ailesi, evlatlarının şehadet yıldönümünde şehitler ruhuna hayır yemeği verdi

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 30.07.2024 15:35:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kandemir ailesi,2015 yılında şehit olan evlatları Kağan Kandemir ve Çivrilli şehitlerin ruhu için pilav hayrı yaptı. Belediye binası önünde yapılan hayır yemeğine Kaymakam Hasan Akbulut ile protokol üyeleri de katıldı.

 

Şırnak’ta 2015 yılında vatani görevini yaptığı esnada şehit düşen Kağan Kandemir için aile büyükleri hayr yemeği tertip etti. şehadet yıldönümünde düzenlenen yemeğe Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere başta olmak üzere ilçenin önce gelen iş insanları ile STK temsilcileri ve esnaflar ile Kandemir ailesinin yakınları katıldı. Düzenlenen yemek İlçe müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua ile başladı. Duanın ardından yemek ikramı ile devam eden programda Kaymakam Hasan Akbulut Kandemir ailesi ve programa katılan şehit aileleri ile yakından ilgilendi.

 

Şehit ailelerinin de katıldığı yemek sonrası Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Denizli şubesi tarafından aşure dağıtıldı. Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma teğmen Ali Çolak ile Emniyet Müdürü Asım Kayacı davetli ve vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure programı müftü Muhammed Çörekçi’nin okuduğu dua ile sona ererken Aşure programı ile ilgili olarak bilgi veren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Denizli şube başkanı Mustafa Işık “muharrem ayı dolayısıyla Şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmek istedik. Bu vesile ile vatan için canını veren şehitlerimizin aziz ruhları için bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.  

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.