SGK Haftası Kutlamaları başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) haftası kapsamında Çivril İlçe SGK Müdürü Ali Rıza Akgül, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Gündem Yayın: 13 Mayıs 2014 - Salı - Güncelleme: 13.05.2014 13:25:02
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çivril İlçe Müdürü Ali Rıza Akgül, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Kaymakam Orhan Burhan’ı ziyaret etti.

Kaymakam Burhan, ziyarette yaptığı konuşmada, SGK'nın insan hayatının her döneminde önemli hizmetler sunduğunu belirtti.

Kurumun verdiği hizmetlerden memnun olduklarını vurgulayan Kaymakam Orhan Burhan, "Sosyal Güvenlik Kurumunun, insanın doğumundan ölümüne kadar, hatta öldükten sonra da hizmetleri devam ediyor. O nedenle bu teşkilatın, insanlarımızın günlük hayatında önemli bir yer edindiğini düşünüyorum" dedi.

Daha sonra SGK İlçe müdürü Ali Rıza Akgül, Kaymakam Orhan Burhan’a çiçek takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.