SİYASET VE ÇİVRİL İYİ OLACAK

Parti yönetimi, meclis üyesi adayları ve partililerle mahalle ziyaretleri yapan ve projelerini anlatan İsmail Çorbacıoğlu “Çivril’i İYİ yapmaya geliyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 11:03:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu, seçimlere büyük bir iddia ile hazırlandıklarını, yerel yönetimleri İYİ’leştirmekte kararlı olduklarını belirterek, Tüm Türkiye’de İYİ Parti kadro ve adaylarına büyük sevgi ve ilgi var. Çivril’de de gittiğimiz ziyaret ettiğimiz yerlerde kurumlarda vatandaşın yoğun bir ilgisi, teveccühü ile karşılaşıyoruz bu sevgi bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

 

İlçe yönetimi ve meclis üyesi adayları ile ilçe merkezinde işyeri ve esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu esnaf ve vatandaşlara projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet eden İYİ Parti heyeti, yerel seçimlerde destek istedi.

 

Ziyaretlerinde siyasetin çözüm üretmekten çok şahsi rekabet haline dönüştüğünü ifade eden Çorbacıoğlu “öncelikli hedefimiz seviyesi düşen siyaseti yeniden çözüm üreten, halkın ihtiyaçlarına cevap veren bir kurum haline getirmek. Hiçbir zaman şahsi hesaplar içine girmedik. Tek derdimiz Çivril oldu, Çivril için yola çıktık” dedi.

 

İsmail Çorbacıoğlu Çivril’in siyasette yaşanan şahsi çekişmelerden dolayı giderek kan kaybettiğini belirterek, İYİ Parti’nin belediye başkanlığını kazanması halinde ilçenin eski gücüne tekrar kavuşturulacağını söyledi. Çivril’in birçok sorununu yakından bildiklerini ifade eden Çorbacıoğlu, önceliklerinin başta işsizlik olmak üzere tarımsal sorunlar olduğunu dile getirdi.

 

Seçimleri kazanmakta kararlı olduklarını kaydeden İsmail Çorbacıoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde ilçeyi aydınlık geleceğe taşıyacaklarını söyleyerek “Çivril Denizli ve Ege Bölgesinde söz sahibi bir ilçe tarımsal üretim ve turizm konusunda merkez. Biz bu konuda güzel projeler hazırladık Çivril’imizi birlik ve beraberlik içinde daha iyiye taşıyacağız. Turizmi ile tarımsal üretimi ile hak ettiği yere yeniden getireceğiz” dedi.

 

Ekip arkadaşları ile birlikte Çivril’e hizmet borcu düşüncesi ile yola çıktıklarını belirten Çorbacıoğlu “ ekip arkadaşlarımızla doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için bu yola çıktık. Çivril her anlamda günden güne kan kaybediyor. Bize buna dur demek için yollardayız. Sanayi alanındaki projelerimiz, tarımsal üretime vereceğimiz destekle esnaf ve iş dünyasına sağlayacağımız katkı ile kan kaybına engel olacağız” dedi.

 

Esnaf buluşmalarında, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk’ün ilçe bazlı projelenin Çivril’e önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Çorbacıoğlu “Denizli Büyükşehir adayımız Çivril’in evladı Yasin Öztürk. Yasin Öztürk’ün Denizli ve ilçeler için geliştirdiği projeler ile hem Denizli hem Çivril’e önemli kazanımlar sağlayacak. İYİ Parti yönetiminde Belediyeler çözüm üreten, istihdam oluşturan kurumlar olacak” dedi.

 

İYİ Parti olarak hedefledikleri iyi, şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik için desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu “hedeflediğimiz, şeffaf, hesap verebilir ve İYİ belediyeciliğe sizlerin vereceği destekle kavuşacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde Çivril’de bizleri Büyükşehir Belediyesinde de hemşerimiz Yasin Öztürk’ü desteklemenizi istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.