SOSYAL BELEDİYECİLİK İLE DERMAN OLACAĞIZ

Çivril’in özlediği ve hak ettiği belediyeciliğe kavuşmasına az kaldığını ifade eden Kemal Aslan “sosyal Belediyecilik ile Çivril’e Derman olmaya geliyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 09:31:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan mahalle bazlı proje çalışmalar yapacaklarını belirterek “ilçe merkezi ve mahallelerin röntgenini çektik. Nerenin ne sorunu var iyi biliyoruz, mahalle bazlı çözüm önerileri ve projeler ile geliyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye Başkan adayı Kemal Aslan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim bürosunda seçmen ve vatandaşlarla bir araya gelen Aslan, mahalle ziyaretleri ile de mahalle kahvelerinde halk buluşmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında Gürpınar, Sökmen ve Şenköy mahallelerini ziyaret eden Kemal Aslan mahalle kahvesinde vatandaşların karşısına çıktı. Çivril hakkında hedef ve projelerini anlatan Kemal Aslan 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin seçimin galibi olacağını ifade ederek “31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceğimize inancımız tam. Zafer CHP’nin olacak. 1 Nisan sabahı da Çivril ve mahallelerimiz için hazırladığımız projelerin başına geçeceğiz. Çivril için büyük hayallerimiz var” dedi. 

 

Seçime girerken partisi adına aday olduğunu belirten Aslan “seçime CHP’den giriyorum ama Çivril’in başkanı olmaya adayım. Tüm Çivril’i kucaklayan tüm Çivrillilerin destek verdiği ve güvendiği başkan olacağım” dedi.

 

Her mahalleye özel bir çalışma yaptıklarını ve rapor hazırladıklarını belirten Kemal Aslan “Çivril’imize bağlı tüm mahalleler ile birlikte mahallelerimizin de yerleşim alanındaki yollar ile arazi yollarının bakımlı hale getireceğiz. Mahallelerde bulunan tüm çocuk Parkı Alanlarının bakımları yapılarak, günümüz ihtiyacına göre düzenlenecek ve oyun grupları çeşitlendirilecek. Mahallemizin gençlerin talepleri doğrultusunda halı saha yapılacak. Mahallelerimiz ve ilçe genelindeki tüm şehir içi ulaşım sorunu çözeceğiz. Mahallelerimizde ki halkımızın talepleri doğrultusunda düğün salonu yapacağız. Mahallelerimizde ki pazaryerinin daha kullanışlı hale getireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.