SABAH NAMAZINDA ELLER SEMAYA AÇILDI

Depremde vefat edenler için Kur’an’ı Kerim okundu sabah namazı sonrası dua edildi.

Yaşam Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 12:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Müftülüğü tarafından organize dilen tilavet ve dua programında Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde vefat edenlerin ruhları için dua edildi.

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremle birlikte 10 ilde büyük can kayıplara ve yıkıma yol açtı. Çivril depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için seferber olurken dualarını da eksik etmiyor. Çivril Müftülüğü tarafından Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda ve Yeni caminde Kur’an tilaveti ve sabah namazı programı düzenlendi.

 

Programın ilk bölümünde Şevkiye Özel Fen Lisesi konferans salonunda Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi Baş İmam-i Hatibi Ferruh Muştuer,  Müezzinler Rıdvan Akbaş, Şükrü Asıleren tarafından Kur’an’ı Kerim okundu.

 

Çok sayıda Çivrillinin katıldığı Kur’anı Kerim tilaveti sonrası Yeni Caminde kılınan sabah namazının ardından depremzedeler için dua edildi.

 

Yapılan programlara Çivrilliler yoğun ilgili gösterirken programlarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.