TAHLİYE KANALLARI YAPILIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ile Çivril Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Yağmur Suyu Tahliye Kanallarının yapımına başlandı.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 29.09.2014 01:15:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, çalışmaların yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Güven, Denizli Büyükşehir ile Çivril belediyelerinin ortak çalışmalarla şehrin geleceğini de düşünerek projeler ürettiğini söyledi.

SEL BASKINLARI ÖNLENECEK

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, özellikle Uşak Caddesi ile Kütüphane bölgesinde yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttükleri çalışmanın önemine dikkat çekerek, “Yağmurun yağmasını mutlaka arzu ederiz. Ancak yağış olduğunda bazı mahallelerimizde büyük su birikintileri oluşuyor, Büyükşehir ile birlikte bundan sonra Çivril için sorun olan suları tahliye etmek için büyük gayret gösteriyoruz” dedi.

GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ ÖRNEĞİ

Çivril belediyesinin, insanların her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmaları bir arada yürüttüğünü belirten Belediye Başkanı Güven, şehrin birçok noktasında Büyükşehir belediyesi  ile ortak çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Yapılan yatırımların şehrin gelecek yıllarının da düşünülerek hayata geçirildiğini hatırlatan Başkan Güven, “Yağmur Suyu Tahliye Kanalları şehrin bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçları düşünülerek yapılıyor. Çivril’de ilk kez hayata geçirilen bu çalışmanın ardından bu kanallarda biriken suları DSİ kurutma kanallarına aktarılacak” dedi.

Çivril’de özellikle PTT ve Kütüphane bölgesinde yaşanan su birikintilerine çare olacak yağmur suyu tahliye kanallarının 3 bin 571 metre uzunluğundaki ilk etabı 927 BİN TL bedel ile ihale edilirken kanallar Kasım ayı sonunda faaliyete geçecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.