VALİ COŞKUN DGC’DE BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Denizli Valisi Faruk Coşkun, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Denizli Basını ile bir araya geldi.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Valisi Faruk Coşkun, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Denizli'de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek sohbet eden ve gazetecilerin sorunlarını dinleyen Vali Coşkun, konuşmaların ardından basın toplantısı düzenledi.

 

Vali Coşkun, gazetecilerin öenmli bir görev ifa ettiğini belirterek ‘İlimizdeki konuların hemşehrilerimize iletilmesinde kamuoyu oluşturulmasında çok önemli görevi var. Bu anlayış ile görevlerini icra ediyorlar. Bu anlayışları için kendilerine teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

 

Denizli Valisi Faruk Coşkun konuşmasında, ‘Tabi her zaman söylüyoruz. Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsularındandır. Özellikle toplumumuzun bilgilendirilmesi, kamuoyunun aydınlatılması konusunda basınımızın büyük emekleri var. 28 Temmuz 1908’de sansürün kaldırılması ile birlikte bugün de basın bayramı olarak kutlanıyor. Yerel basın olarak tabi ki ilimizin tanıtımında gelişiminde tabi çok önemli görevler üstleniyor yerel basınımız. İlimizdeki konuların hemşehrilerimize iletilmesinde kamuoyu oluşturulmasında çok önemli görevi var. Bu anlayış ile görevlerini icra ediyorlar. Bu anlayışları için kendilerine teşekkür ediyorum. Basın Bayramınızı kutluyorum.’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.