VALİ ÖMER FARUK COŞKUN ÇİVRİL'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Çalışma ziyareti kapsamında Çivril’e gelen Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Çivril Kaymakamlığı ve Çivril Belediyesini ziyaret etti. Programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan vali Coşkun, kaymakam Akbulut’tan Çivril ile ilgili brifing aldı.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2024 10:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’i ziyarete den Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere ile bir araya geldi.

 

Hükümet binasında bulunan kamu dairelerini de ziyaret eden vali Ömer Faruk Coşkun, kaymakam Hasan Akbulut Çivril’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çivril belediyesini ziyarete den vali Ömer Faruk Coşkun, Başkan Semih Dere ve belediye personeli tarafından belediye önünde karşılandı. Daire müdürleri ve personel ile bir süre sohbet eden vali Coşkun, birimleri de ziyaret ederek işlem yaptıran vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Belediye programına başkan Semih Dere’yi makamında ziyaret ederek sürdüren vali Ömer Faruk Coşkun başkan Dere’den Çivril’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tarımsal sulama ve Işıklı Gölü ile ilgili talep ve önerilerini Vali Ömer Faruk Coşkun’a anlatan Başkan Semih Dere, damlama sulama ve gölün su tutumu konusunda hazırlanan projeler hakkında vali Ömer Faruk Coşkun’dan destek istedi.

 

Belediye ziyaretinin ardından şehit Soner Kutlu’nun Çivril’de yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun bir süre şehidin babası ve annesi ile sohbet etti.

 

Denizli valisi Ömer Faruk Coşkun’a Çivril ziyaretinde Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Hatice Zeybek, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi ile daire müdürleri ve kurum amirleri eşlik etti.

 

Vali Ömer Faruk Coşkun şehit ailesi ziyaretinin ardından Çivril’den ayrıldı.

Yorumlar (1)
Muhammed
28.08.2024 11:55
(DİKKAT) Sokak köpeklerinin hepsinin toplanması için KANUN çıktı..Belediye bu görevini yapmaz ise herkes İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile onbinlerce liralık tazminat davası açabilir.Ayrıca ekiplerin çalışmasını engelleyenler hakkında davalar açılacaktır
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.