VEFAT EDEN MUHTARIN ADI MAHALLESİNDEKİ PARKA VERİLECEK

Çivril Belediye Meclisi aldığı karar ile Emircik Mahalle muhtarının adını mahallede bulunan bir parka verdi.

Yaşam Yayın: 06 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 06.06.2024 11:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mayıs ayında mahallesindeki bir cenaze töreninde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Emircik Mahalle muhtarı Ömür Kahraman’ın adı, mahallesindeki bir parka verilecek. Haziran ayı meclis toplantısında gündeme gelen konu, genel işler komisyonunda kabul edildikten sonra meclis gündeminde oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

 

31 Mart yerel seçimlerinde Emircik mahalle muhtarı olarak seçimi kazanan ve görevine başlayan Ömür Kahraman’ın ismi parka verildi. Mahallesinde katıldığı bir cenaze töreninde mezarlıkta kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Çivril Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden muhtar için İhtiyar heyeti Çivril Belediyesine dilekçe ile başvurarak, parka Ömür Kahraman isminin verilmesini talep etmişti.

 

Çivril Belediyesi Haziran Ayı meclis toplantısında gündeme alınan konu görüşülerek oylandı. Tüm meclis üyelerinin kabul ettiği karar ile Ömür Kahraman’ın adı Emircik Mahallesinde bulunan parka verildi.

 

Karar sonrası konuşan Çivril Belediye başkanı Semih Dere genç ve azimli bir kamu görevlisini kaybetmekten dolayı üzgün olduğunu belirterek “Ömür Kahraman genç yaşta muhtar olmuş azimli ve girişken bir muhtardı. Genç yaşta aramızdan ayrılmasından dolayı çok üzgünüz. Adını yaşatmak adına İhtiyar heyetinin başvurusu ve Belediye Meclisimizin kararı ile Emircik Mahallemizdeki parka Ömür Kahraman adını verdik. Muhtarımızı rahmet anıyor ailesine ve mahalle sakinlerine tekrardan başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.