YARALI ŞAHİNE ZABITA SAHİP ÇIKTI

Çivril’de avcılar tarafından vurulduğu sanılan yaralı Şahine Zabıta sahip çıktı.

Yaşam Yayın: 22 Ocak 2015 - Perşembe - Güncelleme: 22.01.2015 13:29:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’in Gümüşsu mahallesinde, zabıtalar tarafından yaralı bulunan şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğüne teslim edildi.

Sabah saatlerinde denetimler için Gümüşsu ve Tekke mahallerine giden zabıta ekipleri yol kenarında yaralı vaziyette bir Şahin buldular. Yaralı kuşu alarak ilçe merkezine getiren zabıta ekipleri kuşu Çivril Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü veterinerlerine teslim ettiler. Yaralı Şahinin yapılan ilk kontrolünde sol kanadında saçmadan dolayı bir kırık olduğu ve uçamadığını tespit eden veterinerler durumu Denizli Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Yaralı Şahin Orman ve Su İşleri Şube müdürlüğüne teslim edilerek tedavi altına alındı. Konu hakkında basın mensuplarına verilen bilgide “ Çivril Belediyesi zabıta ekiplerinin Gümüşsu mahallesinde yaralı halde bulduğu şahin, ekiplerimize teslim edilerek tedavi altına alındı. Yaptığımız ilk incelemede şahinin avcılar tarafından vurularak yaralandığı tespit edildi. Yaralı hayvan ekiplerimiz tarafından tedavisi yapılmak üzere Denizli Orman ve Su İşleri şube müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.