YEREL SEÇİMLERİN GALİBİ CHP OLACAK

Delege seçimleri dolayısıyla mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Belediye başkan aday adayı Kemal Aslan “benim adaylığım Çivril sevdasından. Çivril’de yaşayan ve Çivril’e aşk derecesinde bağlı birisi olarak Çivril’in geleceği için endişe duyuyorum" dedi.

Siyaset Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 09:53:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Delege seçimleri ve parti çalışmaları dolayısıyla gittiği mahalle ve bölgelerde büyük ilgi gördüğünün altını çizen Kemal Aslan “her akşam neredeyse bir mahalle ve bölge ziyaretimiz oluyor. Bu gezi ve ziyaretlerde genellikle çiftçi ve üreticinin genel sorunlarının yanı sıra ülkenin içinde bulunduğu şartlar hakkında değerlendirme yapma fırsatı buluyoruz. Şahsıma ve partime gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyum. Bu ilgi ve sevgi ile 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin başarılı olacağına inancım tam” dedi.

 

Delege seçim çalışmalarının devam ettiği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ‘de Belediye başkan adayları da yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Belediye başkan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden Kemal Aslan mahalle ziyaretleri ile birçok kişi ile bir araya gelme ve fikir alışverişinde bulunma olanağı yakaladığını belirterek “son bir aydır ekip arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Birçok mahalleyi ziyaret etme birçok Çivrilli ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Ziyaretlerde halkımızın şahsıma ve partimize desteğini yakından hissettim. Bundan böyle üzerime düşeni yapmak için daha çok çalışacağım” dedi.

 

Yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade eden Aslan “yerel seçimlerde Çivril’de CHP’nin yeniden kazanması için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Partiye gönül vermiş arkadaşlarla iyi bir sinerji yakaladık. Partimize her zamankinden daha çok ihtiyaç ve ilgi var. 2024 yerel seçimlerinde halkımızın desteğiyle bu ilgi ve sevgi ile başarıya ulaşacağız. Gittiğimiz her mahallede bunu görebiliyoruz. Halkımızın verdiği bu enerji ile Çivril’i yeniden yaşanabilecek bir yer haline getireceğiz. Birlikte Çivril’imizin geleceğine karar vereceğiz. Çivril için çalışacağız. Çivril için, Çivril’in ihtiyaçları istekleri için, Çivril’in geleceği için mücadele edeceğiz” dedi.

 

Çivril’de yaşadığını, Çivrilli olduğunu ve Çivril’in geleceği için endişe duyduğunu ifade eden Aslan; “gözbebeğimiz olan Çivrilimizde yaşamını sürdüren, Allah kısmet ederse ölene kadar da Çivril’de sürdürecek olan ve burada yaşamaktan mutluluk duyan, çocukluğunu, gençliğini Çivril’de yaşamış, hayatını Çivril’de kazanan ve kazandığını da yine Çivril’de harcayan bir birey olarak Çivril’ e olan vefa ve vatandaşlık borcumu ödemek için elimden gelen ne varsa yapmak için bu yola çıktım. Çivril’in dününü, bugününü yaşayan ve iyi bilen biri olarak Çivril’in yarını için maalesef çok endişeleniyorum. Doğası ve topraklarıyla bereketin simgesi haline gelen, doğal ve tarihi güzellikleriyle ön plana çıkan Çivril’imiz maalesef plansızca idare edilmeye, yönetilmeye çalışılmakta. Bizleri göreve çağıran da, işte bu kötü idare ve yönetimdir. Yola çıkmamızın sebebi işte bu motivasyondur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.