YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR HAFTA SONU KADER MAÇINA ÇIKACAK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5 grupta mücadele eden Yeşil Çivril Belediyespor Buldan Spor ile Play Out maçına çıkacak. BAL’da devam ya da tamam maçı olacak 90 dakika, 18 Mayıs Cumartesi gün Denizli Atatürk stadında oynanacak.

Yayın: 14 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 14.05.2024 10:38:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Lig sonunda 26 maçta topladığı 36 puan ile grubunda il sıralamasında Sarayköy sporun ardından ikinci olan Yeşil Çivril Belediye spor gelecek sezon için Birinci Amatör Lig şampiyonu Buldan Spor ile Play Out maçına çıkacak. Geçen sezon çıktığı BAL’da devam etmek isteyen Yeşil Çivril Belediyespor maç için hazırlıkalrını tamamlarken yönetim ve futbolcular taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak hafta sonu Çivrillileri Atatürk stadında oynanacak maça davet etti.

 

Yeşil Çivril Belediyespor Sezonun En büyük desteğini istiyor

 

Kulübün Sosyal Paylaşım sitesindeki sayfasından yapılan davette,sezon boyunca takımı yalnız bırakmayan seyircinin desteğinin önemine vurgu yapılarak “Yeşil Çivril Belediyespor’umuz Tarihinde ilk defa katıldığı Bölgesel Amatör Lig’de 5. Grubu 36 puan ile 7. sırada tamamlamıştır.   Bölgesel Amatör Lig Statüsü gereği yerel sıralamayı ikinci sırada bitiren Yeşil Çivril Belediyespor’umuz, Bölgesel Amatör Lig Play Out maçı oynamaya hak kazandı. Takımımız Süper Amatör Lig Play Off Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Buldan Belediyespor ile eşleşti. Yeşil Çivril Belediyespor’umuz 18 Mayıs Cumartesi Günü Saat: 19.00’da Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan son 90 dakikan da galip ayrıldığı takdirde 2024-2025 sezonunda da ilimizi temsilen Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanmış olacaktır.  Haydi, Çivril bu önemli maçta takımını yalnız bırakma!” ifadelerine yer verildi.

 

Açıklama da maçın ücretsiz olduğu ve kimlikle giriş yapılabileceği ifade edilirken Passolig şartının olmadığı belirtildi.

 

Tek maç olarak oynanacak olan maç, berabere biterse 15 er dakikalık uzatma bölümü oynanacak. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışları yapılacak ve BAL’da Denizli’yi temsil edecek takımı penaltı sonuçları belirleyecek.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.