YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR İŞ İNSANI KAMEROĞLUNU AĞIRLADI

Yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden Yeşil Çivril Belediyespor düzenlediği kahvaltı programı ile şehrin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Yayın: 22 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2024 10:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig (BAL) da mücadele eden Yeşil Çivril Belediye spor Futbol Kulübü yöneticileri kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programına Çivrilli sevilen iş insanı Alaeddin Kameroğlu ve Belediye Başkanı Semih Dere onur konuğu olarak katıldı.

 

Yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanı Kerem Boso ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda başkan kulüp ve takım hakkında misafirlerine bilgi verdi. 2024 – 2025 sezonu öncesi takıma kazandırılan oyuncular ile fikstür hakkında başkan Semih Dere ve iş insanı Alaeddin Kameroğluna bilgi veren Başkan Boso “2024 – 2025 sezonunda BAL’da daha etkili bir Yeşil Çivril izlettireceğiz. Transferlerimizi tamamlamak üzereyiz. Kurduğumuz takım geçen yılki takımın üzerine teknik ve mantalite olarak koyan bir takım oldu” dedi.

 

Kahvaltı programında iş insanı Alaeddin Kameroğlu’na yeşil Çivril Belediyespor forması hediye eden Kulüp başkanı Kerem Boso desteklerinden dolayı iş insanı Kameroğlu ve Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür etti.

 

Kahvaltıda Başkan Kerem Boso’nun konuğu olan Alaeddin Kameroğlu ve Belediye Başkanı Semih Dere, ev sahipliği için kulüp Başkanına teşekkür etti.  

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.