YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR SÖKESPORU 85'TE YIKTI

Söke spor karşısında alınan üç puan Başkan adaylarını bir araya getirdi. Tribünde takımı destekleyen başkan adayları galibiyeti soyunma odasında kutladı

Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 20:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Evinde Söke spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor aldığı galibiyet ile üç puanın sahibi oldu. Geçen hafta Didimspor’a yenilen Yeşil Çivril Belediye spor Sökespor karşısında aldığı üç galibiyet ile puanını 23’e çıkardı.

 

Yeşil Çivril Belediye spor seyircisi önünde Söke spor’u tek golle geçti. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un 19. haftasında Yeşil Çivril Belediye spor Söke sporu ağırladı. Çivril Stadyumu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıda baskıyı arttıran Yeşil Çivril Belediye spor aradığı golü 85’te buldu. Geliştrdiği ataklarla rakibi sahasına hapseden Yeşil Çivril Belediye sporda Erhan Öztürk, sağ kanattan müthiş bir çalımla rakibini geçip topu sol ayağıyla uzak köşeden doksana bıraktı.

 

Maç bu skorla biterken Yeşil Çivril Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 23 yaptı.

 

Yeşil Çivril Belediyespor’un Söke spor ile karşılaştığı maçı Belediye Başkan adayları Kemal Aslan, Niyazi Vural Gürcan Güven ve Semih Dere tribünde izledi.

 

Başkan adayları maç sonunda soyunma odasına giderek oyuncu ve teknik heyeti tebrik ederek galibiyet hatırası fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.