YEŞİL ÇİVRİL DENEYİMLİ HOCA İLE ANLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni temsilcisi Yeşil Çivril Belediye spor yeni hocası belli oldu.

Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 11:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sezon sonunda hocası Fikret Ozan Özdemir ile yollarını ayıran Yeşil Çivril Belediye spor yeni sezon öncesi deneyimli çalıştırıcı Memiş Sarıçam ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada deneyimli hoca ile her konuda anlaşıldığı ifade edildi.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Yeşil Çivril Belediye spor yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Antrenörlük kariyerine Denizli spor alt yapısında başlayan ve uzun yıllar Denizli sporda antrenör olarak görev yapan Memiş Sarıçam 2023- 2024 sezonunda Yeşil Çivril Belediye sporun teknik sorumlusu olarak takımın başına getirildi.

Yeşil Çivril Belediye spor kulüp başkanı Yasin Göktaş kaliteli ve mücadeleci bir takım kurmak için çalışmalara başladıklarını belirterek  “bu sezon bir üst ligde mücadele ediyoruz. Konumumuzun ve üstlendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Bunun için transfer çalışmalarına erken başladık. Yönetim olarak deneyimli ve kariyeri BAL ligini kaldıracak bir hoca ile anlaştık. Yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Memiş Sarıçam hocanın ismi ön plana çıktı. Kendisini kulübümüze davet ettik. Karşılıklı istişarelerden sonra tecrübesi, bilgi birikimi ve bölgenin takımlarını iyi tanıması açısından kulübümüze faydalı olabileceğini değerlendirdik. Hocamızın takımımızı daha yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

 

Teknik Direktör Memiş Sarıçam’da, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, Çivril Belediyespor’u hak ettiği hedeflerine ulaştırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

Son olarak Bal liginde Sarayköy spor’un teknik direktörlüğünü yapan Sarıçam, daha öncede sırasıyla Denizli spor U21 takım, KızılcabölükSpor, Denizlispor Oyuncu ve Maç İzleme ( Scouting ), Denizlispor Profesyonel Takım Antrenörü, Denizlispor Akdl U-19 Teknik Sorumlusu olarak görev yapmıştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.