YUKARI MAHALLE HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALACAK

Yukarı Mahalle muhtar adayı Fethan Tokoğlu 2024 yılından sonra Yukarı Mahallenin yeniden Çivril’in en gözde yerleşim yeri olacağını söyledi.

Gündem Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 11:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yerel seçimlerde Yukarı Mahalle muhtar adayı olan Fethan Tokoğlu Çivril’in ilk yerleşim yeri olan mahallenin yıllar içinde geri plana atıldığını belirterek “Yukarı Mahalle Çivril’de yerleşimin ilk olduğu bölge. Bir zamanlar en gözde yerleşim yeri olan mahallemiz yeniden eski günlerine kavuşacak” dedi.

 

Adaylığını açıkladıktan sonra olumlu geri dönüşler aldığını belirten Tokoğlu “yola çıkarken mahalle ileri gelenleri ve sakinleri ile konulup yola çıkmıştım. Aday olduğumu resmi olarak duyurduktan sonra çok olumlu geri dönüşler aldım. Bu beni daha çok motive etti. Mahalle sakinleri her gördüğü yerde sokağının eksiğini söyleyince ne kadar doğru bir karar aldığımız da anladım. Yukarı Mahalle hep ihmal edilmiş geri plana atılmış. Buna son vermemiz gerekiyor. Yukarı Mahalle Çivril’de merkez konumundaydı. Yüz yıllar öncesine dayanan bir geçmişi var, inşallah 2024 Mart seçimleri ile Yukarı Mahalleyi eski günlerinde döndüreceğiz” dedi. 

 

Mahallenin ilçe merkezindeki en büyük mahalle olmasına rağmen hak ettiği hizmeti alamadığına dikkat çeken fethan Tokoğlu “Yukarı Mahalle ve sakinlerinin en büyük ihtiyacı gereken hizmeti alamamaları. Yukarı Mahalle göz ardı edilmiş ya da çanta da keklik görülmüş. Buna dur dememiz gerekiyor. Bunun için atacağımız adımlar var. Mahalleli ile el birliği içinde hak ettiğimiz değeri ve hizmeti alacağız” dedi.

 

Mahallede gönüllü bir ekip kuracağını da sözlerine ekleyen Fethan Tokoğlu “her işi belediyenin yapmasını beklemek zaman alıyor ya da bazen prosedürü aşamıyorsunuz. Onun için mahallede gönüllülerden oluşan bir ekip oluşturacağız, aciliyet gerektiren bazı işleri muhtarlık olarak kendi imkanlarımız ile halledeceğiz. Çivril Belediyesi gelsin Denizli Büyükşehir Belediyesi halletsin diye beklemeyeceğiz. Bazı küçük ekipman ve aletlerden oluşan bir parkur olacak parkların küçük çaplı bakım ve onarımları oyun gruplarının tamirlerini kimseye muhtaç olmadan halletmenin yollarına bakacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.