ZÜHTÜ ARSLAN VE YÖNETİMİ BAŞKAN DERE’Yİ ZİYARET ETTİ

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere bir taraftan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Siyaset Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 19:03:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, görevine başlayan Belediye Başkanı Semih Dere’ye 31 Mart seçim sonuçları nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

 

Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve mahallelerden gelen misafirlerinin tebriklerini kabul eden Başkan Dere’nin son ziyaretçileri Saadet Partisi Çivril ilçe yönetimi oldu.

 

Başkan Dere, Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan ile ilçe yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Semih Dere’yi seçim başarısından dolayı tebrik eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Zühtü Arslan ve beraberindekiler seçim sonuçlarının Çivril ve ülkemiz için seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Semih Dere de Arslan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Çivril için dayanışma içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.  Çivril ve ülke gündemiyle ilgili yapılan görüş alışverişi sonrası ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

 

Saadet Partisi heyeti daha sonra Başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Tansel Ergut’u ziyaret ederek tebrik etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.